تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
golnamak

golnamak

نمک

نمک شیلاتی

نمک نخودی یا همان نمک شیلاتی یا کراشری با خلوص بالا و آنالیز بیش از 98 درصد

سنگ نمك خرد شده،نمک شکسته،نمك کوبیده شده،نمك میکس

انواع دانه بندي شامل شيلاتي، نخودي، مش 90، مش 100، مش 110، مش 120 و 130، پودري ونمك ميكس در كيسه هاي يك جداره،دوجداره يا لمينيت از 20 كيلو تا جامبو بگ یک تنی با درصد خلوص بالا، قابل مصرف كليه صنايع و اصناف در كمترين زمان با بهترين كيفيت و مناسب ترين قيمت به پشتوانه بزرگترين معدن سنگ نمك خاورميانه و گروه كارخانه جات گل نمك در اختيار متقاضيان قرار مي گيرد.

كمترين زمان، بالاترين كيفيت، مناسب ترين قيمت

همكاري جهت حمل تا بنادر و كليه نقاط مرزي، ترخيص و حمل تا مقصد (به ويژه حمل دريايي)

تماس بگيريد و از قيمت ما مطمئن شويد! سفارش دهيد! مقايسه كنيد!

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

09125207959-02188559731-02188559735-02188559743

دفترمرکزی: تهران - خ وزراء - کوچه ششم - پلاک 20 -واحد 5

کارخانه: گرمسار

تلفن :   88559731-88559735-88559743

فکس :02188559750

تلفن مدیریت : 88103875-88103876

موبایل : 5207959 - 0912

ایمیل : Info@Golnamak.com

جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایت شرکت دیدن فرمایید.

وب سایت: www.Golnamak.com

موضوع :
برچسب ها : نمک صنعتی،سنگ نمک،معدن نمک،صادرات نمک،کارخانه نمک،توليد نمك،فروش نمک صنعتی،نمک کراشری،نمک جاده،نمک خردشده،نمک ظرفشویی،نمک شیلاتی،سنگ نمک شکسته،نمک دام،نمک صادراتی،نمک بسته بندی،نمک دانه بندی،crushed salt,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 6 بهمن 1394ساعت 18:35 توسط طاهری | تعداد بازديد : 172 |

6ماده غذایی که سدیم پنهان دارند :

همه ما درباره زیان‌های نمک زیاد شنیده‌ایم اما خیلی از ما نمی‌دانیم مصرف حدود ۲۳۰۰ میلی‌گرم سدیم (که در حدود یک قاشق چایخوری نمک طعام یافت می‌شود) در طول روز برای بدنمان ضروری است.

بدن ما برای تعادل آب و الکترولیت‌ها، حفظ قدرت عضله‌ها و عملکرد عصب‌هایش به حدود ٢٣٠٠ میلی گرم سدیم در طول روز نیاز دارد. پس تمام افراد، به جز آن‌ها که منع پزشکی دارند، باید روزانه یک قاشق چایخوری نمک مصرف کنند تا نیاز بدنشان به سدیم تامین شود. البته متاسفانه میزان مصرف نمک و سدیم دریافتی بیشتر مردم، خیلی بالاتر از این مقدار است زیرا آن ها فقط نمکی که مصرف می‌کنند، در نظر می‌گیرند در حالی که بسیاری از خوراکی‌ها دارای سدیم فراوان هستند.. می‌پرسید کدام یک؟ بهتر است ادامه همین مطلب را مطالعه کنید.

۱. غلات صبحانه‌

برخی از انواع غلات صبحانه که بیشتر ما آن ها را با نام کورن‌فلکس می‌شناسیم، حاوی سدیم هستند. اگر برچسب این محصولات را به دقت بخوانید، متوجه می‌شوید در هر یک فنجان از بعضی‌ از آنها حدود ۲۵۰ میلی‌گرم سدیم وجود دارد، بنابراین موقع خرید غلات صبحانه، حواستان را جمع کنید و انواع بدون سدیم آن ها را از قفسه بردارید.

۲. غذاهای فریزشده

بسیاری از غذاهای آماده و نیمه‌آماده فریزشده مانند انواع پیتزا، همبرگر، ناگت، کباب لقمه و حتی سبزی‌های فریزشده حاضری، حاوی مقادیر قابل‌توجهی نمک و سدیم هستند. به همین دلیل باید برچسبشان را پیش از خرید یا مصرف به دقت بخوانید تا متوجه شوید که با یک وعده مصرف آن ها، چه مقدار سدیم دریافت خواهید کرد و این سدیم دریافتی را از حجم نمک مصرفی روزانه‌تان کم کنید. ضمن اینکه حتما باید برندهای مختلف غذاهای آماده را با یکدیگر مقایسه و آن ها که سدیم کمتری دارند، خریداری کنید

.

۳. آب سبزی‌ها

هریک فنجان آب انواع سبزی‌ها مانند آب گوجه‌فرنگی یا آب سبزی‌های ترکیبی که بیشتر برای پخت سوپ، استفاده می‌شود هم حاوی ۵۰۰- ۴۵۰ میلی‌گرم سدیم است. به همین دلیل توصیه می‌شود تا می‌توانید از سبزی‌های تازه برای پخت غذا استفاده کنید و اگر مجبور به خرید این محصولات هستید، برندهایی را که سدیم کمتری دارند، انتخاب کنید.

بسیاری از غذاهای آماده و نیمه‌آماده فریزشده مانند انواع پیتزا، همبرگر، ناگت، کباب لقمه و حتی سبزی‌های فریزشده حاضری، حاوی مقادیر قابل‌توجهی نمک و سدیم هستند. به همین دلیل باید برچسبشان را پیش از خرید یا مصرف به دقت بخوانید.

۴. کنسرو سبزیجات

شاید استفاده از نخودفرنگی، ذرت، هویج، قارچ، لوبیا و... کنسروشده، کاری بسیار ساده در زندگی‌های امروزی باشد اما بد نیست بدانید تمام موادغذایی کنسروی و حتی رب‌ها و سس‌ها حاوی مقادیر قابل‌توجهی سدیم هستند. مثلا یک فنجان ذرت کنسروشده حدود ۷۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد. به همین دلیل توصیه می‌شود یا کنسروهایی که عبارت «بدون نمک» یا «کم سدیم» روی آنها نوشته شده است، بخرید یا به جای استفاده مداوم از غذاهای کنسروی، کمی به سلامتتان اهمیت دهید و خودتان اقدام به خرید و پخت سبزی‌های تازه در منزل کنید. یادتان باشد که کنسرو برای شرایط سخت و بحرانی که امکان دسترسی به موادغذایی تازه وجود ندارد، تولید شده است.

۵. سوپ‌های حاضری

انواع سوپ‌های حاضری از سوپ جو و قارچ گرفته تا سوپ سبزیجات و گوجه‌فرنگی، همه و همه سرشار از نمک و سدیم هستند. نکته قابل تامل در مورد این محصولات، افزودن نمک هنگام طبخ نهایی به آنهاست که باعث می‌شود حجم سدیم دریافتی بدن در یک وعده غذایی، بسیار بالاتر از حد انتظار رود.

به همین دلیل باید به این ۳ توصیه درباره سوپ‌های حاضری توجه کنید تا میزان سدیم دریافتی بدنتان پس از مصرف آنها بالا نرود؛ اول، برچسب محصول را پیش از خرید بخوانید و انواعی که کمترین میزان نمک و سدیم را دارند، انتخاب کنید. دوم اینکه خودتان در منزل، کمی سبزی‌های تازه مانند قارچ، جعفری، گشنیز، گوجه‌فرنگی یا هویج به این سوپ‌ها اضافه کنید. سوم، به هیچ‌وجه داخل آنها نمک نریزید و برای بالا رفتن ارزش تغذیه‌ای‌شان در صورت تمایل به جای آب، آن‌ها را با شیر بجوشانید و آماده خوردن کنید.

۶. مغزها و دانه‌های بوداده

بیشتر ما ترجیح می‌دهیم به جای خرید یک پاکت ۲۵۰ گرمی از انواع مغز یا دانه‌های خام، یک پاکت کوچک‌تر و البته گران‌تر از انواع بوداده آنها را برای خود یا فرزندمان تهیه کنیم. این در حالی است که میزان نمک و سدیم مغزها و دانه‌های بوداده، بسیار بالاتر از نمک و سدیم موجود در انواع خام یا حتی تنوری آنهاست. به همین دلیل هیچ وقت خرید بادام یا بادام زمینی شور به انواع خام و تنوری (برشته) آنها برتری و اولویتی ندارد. مغزها و دانه‌های خام، می‌توانند برای بدنمان بسیار مفید باشند در صورتی که انواع شور آن‌ها، نه‌تنها فایده چند‌انی برایمان ندارند بلکه ممکن است مصرف مداومشان سلامتمان را هم به خطر بیندازند

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 6 بهمن 1394ساعت 18:34 توسط طاهری | تعداد بازديد : 140 |

6 روش براي جداسازي شکر از نمک

 

6 روش براي جداسازي شکر از نمک

چگونه نمک و شکر را که با هم مخلوط شده اند از هم جدا کنيم؟

روش اول:مقداري الکل را به مخلوط اين دو بيفزاييد. الکل به اين دليل که داراي عامل هيدروکربني ناقطبي است، شکر را که آن هم عامل هيدروکربني دارد، در خود حل مي‌کند. ولي نمک که ماده‌اي يوني است در آن حل نمي‌شود. به اين ترتيب با يک صافي مي‌توان بلورهاي نمک را جدا نمود. پس از مدتي هم الکل تبخير مي‌شود و دوباره بلورهاي شکر به دست مي‌آيند

روش دوم: روش تبلور است که بر اساس آن، هر ماده به دور هسته‌اي از جنس خودش متبلور مي‌شود. براي جدا کردن شکر و نمک با اين روش، مخلوط نمک و شکر را پس از انحلال در آب، گرم کنيد و به صورت محلول اشباع درآوريد. هم‌زمان دو نخ در محلول آويزان کنيد که به يکي از نخها تکه‌اي سنگ نمک و به نخ ديگر تکه‌اي نبات بسته شده باشد. پس از مدتي، هر ماده به دور بلور همجنس خود جمع و متبلور مي‌شود.

روش سوم:چون شکر مولکولي در آب حل مي شود و نمک يوني، ميتوانيد مخلوط را در آب حل کنيد و آن را از ستونهاي تبادلگر يوني که قادرند کاتيونها و آنيونهاي موجود در آب را از آن جدا کنند، عبور دهيد. در مسير تبادلگر يوني، يونهاي مثبت Na و يونهاي منفي Cl از آب جدا مي شود و شما در آن سو فقط محلول آب و شکر داريد و جدا کردن شکر از آب هم کار سختي نيست. جدا کردن يونهاي کلر و سديم هم با بازگرداني ستون تبادلگر اتفاق مي افتد.

روش چهارم: به علت تفاوت در وزن مولکولي شکر و نمک، ميتوان از سانتريفيوژ، که بر اساس تفاوت در وزن مولکولي مواد را از هم جدا ميکند، استفاده کرد.

روش پنجم: به علت تفاوت در اندازه ي بلورهاي نمک و شکر، ميتوان از صافي هايي با اندازه ي روزنه هاي بسيار ريز نيز استفاده کرد البته به شرطي که اندازه ي بلور بزرگتر را بدانيم.

البته از روش بسيار جالب تري هم مي توان استفاده کرد به اين صورت که شکر و نمک را جلوي يک تعداد مورچه مي ريزيم. مورچه ها شکر را جدا مي کنند و نمک باقي مي ماند

 

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 6 خرداد 1394ساعت 16:57 توسط طاهری | تعداد بازديد : 143 |

رایجترین گیاهان برای کاهش چربی خون

                                                  رایجترین گیاهان برای کاهش چربی خون

رژیم غذایی نامناسب، استفاده از غذاهای چرب و پرکالری، فرهنگ ناصحیح استفاده بیش از حد از غذاهای فوری (فست‌فودها) نظیر پیتزا، سس مایونز، فرهنگ نادرست مصرف زیاد گوشت قرمز در جامعه و زندگی کم‌تحرک ماشینی در کشور ما باعث شده است افراد زیادی به مشکل بالا بودن چربی و کلسترول خون یا چاقی مبتلا باشند.

اولین و بهترین راه برای کاهش یا رفع این مشکل، اصلاح رژیم غذایی است. یکی از مهم‌ترین توصیه‌های غذایی، کاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بیشتر از سبزیجاتی نظیر کلم، کرفس، هویج، کاهو، اسفناج، کدو و ... در رژیم غذایی روزانه است. مرف بیشتر غذاهای دریایی و سایر ترکیبات حاوی روغن امگا 3 نیز توصیه می‌شود.
گیاهان دارویی زیادی نیز وجود دارد که کاهش‌دهنده چربی خون نیز هستند مانند:
* دم‌کرده آویشن که از دیدگاه طب سنتی ایران دفع‌کننده رطوبت و بلغم از بدن است، از پایین آورنده‌های مناسب چربی خون محسوب می‌شود.
* مصرف روزانه یک قاشق چای‌خوری پودر یا نیمکوب شده سیاه‌دانه یا دانه تره هم می‌تواند در کاهش چربی خون نیز تأثیر داشته باشد.
* سیر، سویا، گشنیز، جعفری و شوید از سبزیجات موثر در کاهش چربی و کلسترول است. به عنوان مثال، نوشیدن دم‌کرده شوید و لیمو عمانی یک ساعت پس از غذا می‌تواند در کاهش سطح کلسترول و چربی خون موثر باشد.
* چای پور (Puer) یکی از معروف‌ترین انواع چای چینی است که دارای خواص بسیار قوی کاهنده چربی و کلسترول است.
* دم کرده پوست نارنگی و زنجبیل نیز می‌تواند موثر باشد.
* جومینگ ز (Jueming ze) نیز گیاه بسیار موثری در کاهش چربی، کلسترول و قند خون است.
* نوشیدن دم‌کرده زینان و عناب نیز در این امر موثر است.
* مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، می‌تواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394ساعت 17:36 توسط طاهری | تعداد بازديد : 149 |

اسفناج

اسفناج

امروزه مردم بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه کشورهای آسیایی و اروپایی از اسفناج نه تنها برای عطر و طعم دلنشین‌اش بلکه به خاطر خواص غذایی و درمانی که دارد در وعده‌های غذایی خود به‌ویژه غذای کودکان و نوجوانانشان استفاده می‌کنند.

 

دکتر رضا حشمت، درمانگر طب سنتی چین برخی از خواص درمانی اسفناج را از دیدگاه طب سنتی چین با ما درمیان می‌گذارد.

 

 

۳ بار در هفته اسفناج بخورید

 

از دیدگاه طب سنتی چین، اسفناج گیاهی است که طبیعتی خنک و ملین دارد بنابراین مصرف آن در افرادی که دچار اختلال در عملکرد دستگاه گوارش هستند یا با کندی حرکت روده‌ها مواجهند بسیار ضروری است، زیرا این سبزی مغذی می‌تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به‌ویژه در افراد می‌انسال و کهنسال باشد. علاوه‌بر این اسفناج توسط درمانگران طب سنتی چین به‌عنوان یک غذای دارویی در درمان بیماران مبتلا به دیابت و افرادی که دچار خستگی، ضعف و سرگیجه هستند، تجویز می‌شود.

 

 

اسفناج مرهم بیماری‌های گوارشی

 

اسفناج یکی از بهترین غذاهای دارویی برای افرادی است که دچار کم‌خونی هستند.

درمانگران چینی اسفناج را بهترین مرهم برای بیمارانی می‌دانند که کم‌خونی آن‌ها ناشی از خونریزی‌های گوارشی است. به‌عنوان مثال افراد مبتلا به هموروئید یا بواسیر یا افرادی که مبتلا به خونریزی معده یا زخم‌های معده هستند می‌توانند اسفناج در سبدغذایی خود قرار دهند. مصرف این سبزی به تنهایی یا در کنار موادغذایی دیگر می‌تواند تاثیر زیادی در خون‌سازی و جبران کم‌خونی ناشی از خونریزی‌های گوارشی داشته باشد.

 

 

چگونه خواص اسفناج را حفظ کنیم

 

برای حفظ خواص و مواد مفیدی که در اسفناج وجود دارد هرگز آن را آب‌پز نکنید. قرار دادن این سبزی هنگام شست‌وشو درون آب یا پختن آن به وسیله آب، موجب از بین رفتن خواص مفید و ویتامین‌های آن می‌شود. بهترین راه‌حل آن است که اسفناج را تفت دهید. می‌توانید برای این کار از مقدار بسیار اندکی روغن استفاده کنید. ترکیب اسفناج با انواع گوشت‌های قرمز در وعده غذایی بهترین و مفید‌ترین ترکیب‌هاست زیرا خواص مفید اسفناج در کنار گوشت قرمز بهتر جذب بدن می‌شود.

 

 

در چه شرایطی اسفناج نخوریم

 

گاهی پیش می‌آید، بدنمان در شرایطی قرار دارد که مصرف برخی از میوه‌ها و سبزی‌های تازه نیز ممکن است برای آن مضر باشد. اسفناج نیز از این امر مستثنا نیست. زمان‌هایی پیش می‌آید که باید از مصرف این گیاه مفید و شفابخش پرهیز کرد.

 

افراد مبتلا به اسهال نباید اسفناج مصرف کنند زیرا اسفناج به‌دلیل خاصیت ملین بودنش موجب تشدید اسهال می‌شود.

 

زیاده‌روی در مصرف اسفناج موجب بروز آکنه در برخی از افراد می‌شود. بنابراین همواره باید نه تنها در مصرف اسفناج بلکه در مصرف هر ماده غذایی تعادل را درنظر داشت.

 

 

نکات طلایی درباره اسفناج

 

با دانستن این نکات بهتر می‌توانید از ارزش‌های غذایی اسفناج و تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف بهره‌مند شوید.

 

درمانگران طب سنتی اسفناج را مفید‌ترین سبزی برای درمان بیماری‌های کبد و معده می‌شناسند و آن را به بیمارانشان تجویز می‌کنند.

 

خوردن اسفناج به تنهایی یا تهیه سالاد با کمک برگ‌های سبز آن در درمان یبوست و کندی عملکرد روده‌ها موثر است.

 

اسفناج موجب تقویت چشم و افزایش قوه بینایی در افراد می‌شود، بنابراین مصرف آن در دوران نوجوانی و می‌انسالی بسیار توصیه می‌شود.

 

موضوع :
برچسب ها : نمک تبلور مجدد،نمک دانه بندی،نمک خاورمیانه،نمک نخودی،صادرات نمک ،نمک حمام،نمک حفاری،نمک جاده،نمک تصفیه، معدن نمک ،کارخانه نمک، نمونه نمک، نمک پودری ،نمک شیلاتی،نمک دام، نمک میکس، نمک شکری، نمک صدفی ،نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT،نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی، نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک آجیل،نمک خشکبار,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 4 خرداد 1394ساعت 11:51 توسط طاهری | تعداد بازديد : 286 |

از نمک استفاده و کارهای خود را راحت‌تر کنید.

 

۱- تمیز کردن فلز زیر اتو

حتما برای شما هم پیش آمده که علی‌رغم میزان دقت شما هنگام اتو زدن، در اثر حرارت زیاد قسمتی از لباس به اتو چسبیده و به خاطر سفت شدن جدا کردن آن از اتو مشکل بوده است. کریستال‌های نمک چاره این کارند. اتو را به برق زده، روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمک آشپزخانه روی روزنامه بریزید. اتوی داغ را روی آن بمالید تا تمیز شود.

 

۲- جذب سریع چربی

هنگام صرف غذا در رستوران در صورت ریختن سس سالاد روی لباس، مقداری نمک روی قسمت لک‌شده بریزید تا چربی را جذب کند و پس از رسیدن به خانه آن را طبق معمول بشویید.

 

۳- از بین بردن زردی عرق

در مورد کسانی که زیاد عرق می‌کنند، استفاده از نمک راز خلاص شدن از لکه‌های زرد از روی لباس آن‌هاست. ۴ قاشق غذاخوری نمک را داخل ۱ لیتر آب داغ حل کنید. تا زمان از بین رفتن لکه با استفاده از اسفنج روی لباس بمالید.

 

۴- تثبیت رنگ حوله

در ۲ یا ۳ بار اولی که حوله‌های رنگی جدید را می‌شویید، یک پیمانه نمک به آب اضافه کنید. نمک موجب تثبیت رنگ شده حوله شما براق باقی می‌ماند.

 

۵- از بین بردن بوی سطل زباله

بوی نامطبوع زباله را با نمک از بین ببرید. ½ پیمانه نمک را داخل آب سرد حل کنید و داخل سطل بریزید. نمک به گرفتن و خنثی کردن بو کمک می‌کند.

 

 

 

۶- کندن غذای چسبیده به تابه و قابلمه

جدا کردن غذای ته گرفته از روی ظروف با استفاده از نمک آسان است. کافیست قبل از شستشو مقداری نمک روی آن بریزید. داخل ظرف را خیس کنید و تا جدا شدن خرده‌های غذا صبر کنید. سپس به طور معمول شستشو را انجام دهید.

 

۷- برق انداختن ظروف بلور

در صورتی که ماشین ظرفشویی نتواند لکه‌های ظروف شیشه‌ای و بلور را تمیز کند و با شستشو با دست هم تمیز نشوند، مقداری نمک را با ¼ پیمانه سرکه ترکیب کنید و ظرف بلور را یک شب داخل آن خیس کنید. صبح روز بعد براق بودن آن را مشاهده کنید.

 

۸- از بین بردن چربی مانده در پشت تابه

معمولا به مرور زمان چربی‌ها به دلیل حل نشدن در آب، پشت تابه را بدرنگ می‌کنند. برای حل این مشکل، قبل از شستن تابه مقداری نمک روی آن بپاشید تا چربی را به خود جذب کند. نمک را از روی آن پاک و شستشوی معمولی را انجام دهید.

 

۹- پاک کردن رژ لب از روی لیوان

تمیز کردن رژ لب از روی لیوان حتی با گذاشتن آن‌ها داخل ماشین ظرفشویی کار سختی است. دلیل آن نیز مرطوب‌کننده‌هایی است که به ماندگاری رژ لب کمک می‌کنند و روی سطح لیوان باقی می‌مانند. قبل از شستن ظرف، لبه آن را با مقداری نمک پاک کنید.

 

۱۰- تمیز کردن شیر ته‌گرفته از داخل شیرجوش

یکی از مواردی که پاک کردن آن دشوار است، شیر چسبیده به ظرف است. اما نمک کار را خیلی آسان می‌کند. ظرف را خیس کرده، داخل آن نمک بپاشید. ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس شیردوش را بشویید. نمک همچنین بوی نامطبوع شیر سوخته را جذب می‌کند.

 

۱۱- از بین بردن جرم‌های تخته گوشت

تخته گوشت یا تخته نان را با آب و مایع‌ظرفشویی بشویید. برای آن که رنگ تخته روشن‌تر و براق‌تر شود، یک دستمال را که قبلا داخل آب‌نمک گذاشته‌اید، کمی فشار داده، روی آن بمالید.

 

۱۲- تمیز کردن یخچال

برای تمیز کردن یخچال نیازی به مواد شیمیایی و بوگیرها نیست. مواد غذایی و طبقات یخچال را بیرون آورید. مقداری نمک را داخل تقریبا ۴ لیتر آب گرم حل کنید و با استفاده از یک اسفنج داخل یخچال را تمیز کنید. نگران خط افتادن یخچال نباشید چون این محلول ساینده نخواهد بود.

 

موضوع :
برچسب ها : مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT،نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی، نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک آجیل،نمک خشکبار,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 29 ارديبهشت 1394ساعت 12:00 توسط طاهری | تعداد بازديد : 226 |

بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن

بررسی افزودن نمک و کاهش اسیدیته بر خصوصیات ورآمدگی گلوتن

در دهه های گذشته مطالعات زیادی بر تاثیر افزودن نمک های طبیعی بر ویژگی های نانوایی و بهبود خمیر انجام شده است. هنگام افزایش نمک به خمیر آرد گندم پروتئین های گلوتن تجمع می یابد که این اثر وابسته به نوع و میزان نمک افزوده شده می باشد. بسته به رقم گندم، زمان اختلاط و افزودنی ها، ورآمدگی گلوتن در آب تغییر کرده که این پدیده ها مستقل از مقدار آب گلوتن می باشد. در این تحقیق، ویژگی های ویسکوالاستیک و ورآمدگی گلوتن با افزایش غلظت نمک های Mg، Na، و کاهش اسیدیته در حضور اسیدهای آمینه لیزین و والین مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مقدار آب با افزایش غلظت نمک کاهش یافت. کاهش اسیدیته چسبناکی خمیر و مقدار گلوتن جدا نشده را اولتراسانتریفوژ افزایش داد. در اسیدیته 2/4، گلوتن مقدار آب بیشتری را جذب نمود که با کاهش مقدار مدول الاستیک و ویسکوز همراه بود. لیزین و والین نیز اثر قابل توجهی بر روی مدول الاستیک گلوتن نشان دادند.

 

 

 

بررسي غني سازي هاي انجام شده در صنعت پاستا

پاستا محصولي با ميزان سديم و چربي پائين، غني از کربوهيدرات و بدون کلسترول است. اما از نظر مقدار اسيدهاي آمينه ضروري مانند ليزين و ترتئونين بسيار فقير است. اين محصول جز اولين محصولات اعلام شده در سال 1994 از سوي FDA براي غني سازي با آهن و ويتامين ها بوده و WHO، پاستا را يک حامل مناسب براي مواد مغذي معرفي کرده است. تاکنون مطالعات فراواني به منظور افزايش مقدار پروتئين با افزودن منابع غني از پروتئين مانند دانه کتان، آلبومين تخم مرغ، پروتئين آب پنير و پروتئين سويا انجام گرفته است. محصولات جانبي آسياب گندم مانند جوانه، لايه آلرون و سبوس مي توانند در توليد پاستا با هدف بهبود خواص تغذيه اي استفاده شوند. هدف از اين تحقيق بررسي اثر افزودن گندم سياه، نشاسته مقاوم، پوست انبه، جوانه گندم، آرد لوبياي چشم بلبلي و بر خواص فيزيکی و شيميایي، حسي و بافتي اسپاگتي است.

 

 

 

 

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نمک دام، نمک میکس، نمک شکری، نمک صدفی ،نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT،نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 29 ارديبهشت 1394ساعت 11:59 توسط طاهری | تعداد بازديد : 243 |

نمک وکاهش درد هاي عضلاني


نمک وکاهش درد هاي عضلاني

مصرف نمک به صورت گرم شده براي کاهش دادن درد هاي عضلاني بسيار سودمند است.
سايت خبري الطليعه کويت اعلام کرد استفاده از نمک  براي آرامش التهاب و برخي از ناراحتي هاي معده و روده مانند اسهال و دردهايي که در دوران قاعدگي بانوان ايجاد ميشود و براي برطرف کردن گرفتگي عضلات، مفيد است.
طريقه ي مصرف: مقدار يک کيلو  سنگ نمک را حرارت مي دهيم تا گرم شود سپس آن را در ميان يک حوله مي پيچيم  و محکم مي بنديم و روي مو ضع دردناک قرار مي دهيم و اگر  به تدريج سرد شد آن را دوباره گرم مي کنيم.
گفتني است  چنانکه رنگ نمک دودي شد و يا تغيير حالت داد بهتر است مجددا از آن استفاده نشود.برخي نيز معتقدند ماسه ي دريا نيز همين خاصيت را دارد و مي تواند در معالجه، جايگزين نمک شود.
مصرف غذاهاي پر نمک براي بيماران مبتلا به فشار خون بسيار خطرناک است.
بررسي هاي آماري در سال 2004 نشان مي دهد که در انگلستات غريب به 18 ميليون نفر درگير فشارخون بالا مي باشند. فشار خون باعث مي شود تا اين افراد سه برابر بيشتر از مردم عادي دچار بيماري هاي قلبي يا صدمات مغزي شوند. همين آمار نشان مي دهد که سالانه 50 هزار نفر بر اثر سکته مغزي و 238 هزار نفر بر اثر حمله قلبي جان خود را از دست مي دهند. نمک از جمله موادي است که در وعده هاي غذايي روزمره ما بسيار استفاده مي شود و از جمله عوامل مهمي است که با فشار خون ارتباط مستقيم دارد.


چه مقدار نمک بخوريم

شک نداشته باشيد که مصرف نمک براي سلامت انسان کاملآ ضروري است اما امروزه مصرف متوسط نمک توسط اغلب مردم بيش از 2.5 برابر ميزاني است که بايد نمک مصرف کنند. حد اکثر مصرف نمک براي يک فرد بالغ و سالم نبايد بيش از 5-6 گرم در روز باشد، اين مقدار نمک تقريبآ معادل يک قاشوق چايخوري مي باشد.

اما محاسبه مقدار مصرف آن بسيار دشوار است چرا که حدود 70-80 درصد از نمک مصرفي روزانه ما از طريق غذاهايي که ميخوريم به بدن وارد مي شود. نان، بيسکوييت، انواع غذاهاي آماده و ... داراي مقادير قابل توجه نمک هستند و انواع چيپس، سسها، پنير، زيتون و ... داراي مقادير بيشتري نمک هستند که مصرف زياد آنها مي تواند خطرناک باشد

 

آيا مصرف نمک براي همه افراد مضر است

 

عده اي از دانشمندان معتقد هستند که مصرف نمک در افراد سالم اثر خاصي بر روي فشار خون نمي گذارد، در مقابل اين ديدگاه بطور مشخص مي توان گفت که مصرف زياد نمک براي افرادي که بيماري قلبي دارند مي تواند بسيار خطر ناک باشد و بايد کنترل شده مصرف شود. اما در هر دو نظريه ميزان تاثير گذاري منفي نمک به ميزان حساسيت بدن افراد به مصرف نمک بستگي دارد..

بايد اضافه کرد شواهد بسياري نيز در دست است که مصرف نمک زياد علاوه بر فشار خون با بيماري هاي استخواني، سرطان معده و ... بي ارتباط نيست لذا از آنجايي که اندازه گيري اين حساسيت کار ساده اي نمي باشد، توصيه تمام پزشکان آن است که کمتر نمک مصرف کنيم تا بيشتر زندگي کنيم. اين موضوع به حدي مهم است که بزرگترين شرکتهاي توليدي غذا در انگلستان تصميم دارند که بتدريج ميزان نمک موجود در انواغ فراورده هاي غذايي خود را کاهش دهند تا به اين ترتيب به سلامت جامعه کمک کنند..

براي تمامي افراد چه مشکل فشار خون داشته باشند چه نه آن است که حتي المقدور از مواد تازه مانند ميوه ها، سبزيجات و ... استفاده کنند و آنها را در پروسه هاي طولاني پخت و پز قرار ندهند. به عقيده آنها هر چه ميزان نمک در غذا بيشتر باشد بتدريج احساس وجود نمک درغذا کمتر مي شود و براي آنکه احساس مزه نمک بوجود آيد نمک بيشتري مصرف خواهيم کرد، لذا نمک کمتر مزه بيشتر شوري مي دهد افزودن مقداري ليمو ترش به نمک

 

است که مي تواند مزه نمک در غذا را نمايان تر نما ید.

نمک آشپزخانه

نمک يا کلريد سديم، يک ماده ي مرکب شيميايي است که از دو عنصر سديم و کلر تشکيل يافته است. اين ماده عامل شوري آب اقيانوس ها و درياها و همچنين مايعات برون سلولي بسياري از موجودات چند سلولي مي باشد. از نمک به عنوان طعم دهنده ي غذا يا به عنوان نوعي ماده نگهدارنده استفاده مي شود.

اهميت بيولوژيکي نمک

کلريد سديم نوعي ماده ي حياتي بر روي کره زمين است. اغلب بافت ها و مايعات بدن، حاوي مقادير متفاوتي نمک مي باشند. غلظت يون سديم در خون با تنظيم سطح مايعات بدن مرتبط است. انتقال تحريکات عصبي را يون هاي سديم تنظيم مي کنند.

از حل نمودن 9 درصد کلريد سديم در آب، محلول فيزيولوژي به دست مي آيد. چون اين محلول به پلاسماي خون شباهت زيادي دارد، به همين دليل به اين نام معروف است. از محلول فيزيولوژي به عنوان مايع جايگزين در پزشکي استفاده مي کنند. از اين محلول معمولاً براي کمک به بيماراني که به هر دليل آب بدنشان از دست رفته استفاده مي کنند. در ميان مهره داران، تنها انسان ها قادرند که با عرق کردن، مقادير زيادي نمک از بدن خود ترشح نمايند.

 

موضوع :
برچسب ها : نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT،نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی، نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک آجیل،نمک خشکبار,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 28 ارديبهشت 1394ساعت 13:16 توسط طاهری | تعداد بازديد : 302 |

صنعت نمک

مصرف زیاد این ماده معدنی استخوان هایتان را پوک می کند.

محققان کانادایی درتازه‌ترین تحقیقات خود دریافتند که زیاده روی در مصرف نمک خطر ابتلای افراد به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

به نقل از فارس، محققان دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا در کانادا به نتایج جدید و خطرناکی درباره نمک رسیدند که در همه خانه‌ها یافت می‌شود و یکی از مواد معدنی اساسی دائمی در سر سفره‌ها است.
این محققان گفتند: مصرف مقادیر زیادی از مواد غذای سرشار از نمک "کلورید سدیم" و غذاهای شور احتمال ابتلا به پوکی استخوان و سنگ کلیه را در دراز مدت افزایش می‌دهد.
این تحقیقات با حمایت مالی موسسه بیماریهای کلیوی کانادا انجام شد و محققان نتایج خود را این گونه تفسیر کردند که عنصر سدیم موجود در نمک باعث کشیدن کلسیم از خون در جریان فراید تولید ادرار و خروج آن از کلیه می شود .در حالی که کلسیم عنصر اساسی در شکل گیری استخوانها است و کمبود آن باعث ابتلای بدن به پوکی استخوان می‌شود و احتمال تشکیل سنگ در کلیه را افزایش می‌دهد.
نمک از املاح سدیم و کلر تشکیل شده است. در بزرگسالان، هنگامی که مقدار سدیم دریافتی زیاد باشد، بدن آب زیادی را نگه می‌دارد و مقدار مایعات جمع شده در بدن بسیار زیاد می‌شود.
بسیاری از دانشمندان بر این باورند که همین عامل باعث پرفشاری خون می‌شود و این خود عاملی است برای بیماری قلبی و سکته، زیرا این مقدار زیاد مایعات در حین عبور از قلب به اعضای بدن می‌روند و باعث خستگی و درد در اندام ها می‌شوند و این خود عاملی برای ظاهر شدن بیماری کرونری (انسداد رگ های قلب) است.

در بدن بزرگسالان، مقداری از نمک دریافتی از طریق کلیه‌ها و به وسیله ادرار کردن از بدن خارج می‌شود اما در بدن نوزادان، کلیه‌ها هنوز توانایی کافی برای خارج کردن نمک از بدن را ندارند.
نمک فوایدی هم دارد که بیشترین اثر مفید نمک، ثابت کردن ضربان غیر عادی قلب است و به تنظیم فشار خون می کمک می‌کند.

خارج کردن اسیدیته زیادی که در بدن به وجود آمده است، حفظ تعادل مقدار قند خون، فراهم ساختن انرژی لازم برای بدن، کمک به عملکرد صحیح سلول‌های عصبی،جذب مواد مغذی، صاف و نرم کردن حنجره و جلوگیری از چسبناک شدن مخاط که معمولاً در تنگی نفس دیده می‌شود، از جمله دیگر فواید نمک به شمار می‌رود.

نمک همچنین برای بیماری زکام و سینوزیت بسیار مفید است و یک آنتی هیستامین طبیعی است و جلوگیری از کرامپ یا گرفتگی عضلانی و ریزش بزاق در حین خوابیدن جلوگیری می‌کند و برای ساخت استخوان مهم است.
نمک برای تنظیم خواب نیز مهم است و به عنوان یک هیپنوتیسم طبیعی عمل می‌کند و قسمتی از درمان بیماران دیابتی است که استفاده از آن بر روی زبان، موجب توقف سرفه‌های خشک می‌شود

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 ارديبهشت 1394ساعت 14:09 توسط طاهری | تعداد بازديد : 160 |

نمک تصفیه شده چگونه نمکی است؟

نمک تصفیه شده چگونه نمکی است؟

 

نمک نامی است عام که به "کلرور سدیم" به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های بسیار ریز در طبیعت وجود دارد. نمک طعام محصولی است متبلور، شور مزه و بدون بو که عمدتاً که از کلرورسدیم تشکیل شده است.

از آغاز تاریخ زندگی بشر کاربرد کلرورسدیم به عنوان یک نوع چاشنی که به رژیم غذایی افزوده می شودکاملاً روشن است و خواص ضد میکروبی نمک و خاصیت نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آن ها روشی متداول در زندگی بشر بوده است.

امروزه با توجه به شیوع بالای بیماری قلبی و عروقی و پر فشاری خون مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطر در بروز این بیماری شناخته شده است، آمار نشان می دهد که از هر 800 مورد مرگ میر در کشور 300 مورد آن ناشی از بیماری قلبی و عروقی می باشد. سرانه مصرف نمک بنا به توصیه سازمانهای بین المللی بایستی به حداکثر 5 گرم در روز (2 گرم سدیم) کاهش پیدا کند. این در حالی است که این میزان در کشور ما دو تا سه برابر حداکثر میزان مجاز برآورده شده است.

نمک در طبیعت به دو صورت جامد (معدن نمک) و محلول در آب دریا وجود دارد. در نواحی مختلف ایران، معادن نمک به صورت کوه های نمک و نمک دریا دیده می شوند. نمک به دست آمده در معادن، دارای ناخالصی هایی است که برای سلامتی انسان بسیار مضر می باشد. به همین دلیل باید از نمک تصفیه شده (تبلور مجدد) استفاده کند.

 

چرا بايد  نمک ید دار استفاده كنيم؟

ید یک عنصر طبیعی مورد نیاز برای بدن است که باید از طریق برنامه غذایی روزانه تامین شود. کمبود ید باعث بزرگی غده تیروئید می گردد. بزرگی غده تیروئید را گواتر می نامند.

اختلال در رشد مغزی و جسمی، كم شنوايي، لالی، لوچی چشم، کاهش بهره هوشی کودکان، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی از دیگر عوارض کمبود ید است.

بهترین راه پیشگیری ازکمبود ید و گواتر ناشی از آن مصرف "نمک یددار تصفیه شده"، انواع ماهي ها و ديگر آبزيان به مقدار كافي است. "نمک یددار تصفیه شده" هنگام پخت غذا و یا در سفره قابل استفاده است.

 

نمک ید دار را چگونه نگهداری کنیم؟

- نمک یددار را نباید در معرض نور مستقیم خورشید و یا رطوبت قرار داد چون ید آن از بین می رود.

- نمک یددار تصفیه را باید در ظروف بدون منفذ پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا ظرف شیشه ای رنگی که نور از آن عبور نمی کند نگهداری کرد.

- ظرفی که در آن نمک یددار نگهداری می شود باید همیشه در بسته باشد. چون اگر نمک یددار در معرض هوا قرار گیرد، ید آن از بین می رود.

- ذخیره کردن نمك به مدت طولانی باعث کاهش میزان ید آن می شود. سعی کنید نمک یددار را حداکثر تا 6 ماه پس از خرید مصرف کنید.

- در هنگام طبخ غذا، در اواخر پخت، نمک یددار تصفیه را به آن اضافه کنید تا مقدار بیشتری ید در غذا باقی بماند.

 

به خاطر داشته باشید:

- تمام افراد خانواده، اعم از کودکان و بزرگسالان، باید نمک یددار تصفیه مصرف کنند.

- با مصرف نمک یددار میزان ید مورد نیاز بدن به راحتی تامین می شود.

- کسانی که پزشک مصرف نمک را برای آنها ممنوع کرده است، نباید از نمک یددار تصفیه (تبلور مجدد)  هم استفاده نمایند.

- مصرف زیاد نمک یددار هم می تواند موجب افزایش فشار خون بشود. نمک در افزایش فشار خون بسياری از افراد تاثیر دارد.

- بعضی از افراد به صورت ژنتیکی مستعد ابتلا به پر فشاری خون در اثر مصرف نمک هستند. افراد مبتلا به بیماری های مزمن کلیه یا دیابت، کسانی که یکی یا هر دو والدین آنها مبتلا به پرفشاری خون هستند و افراد بالای 50 سال با مصرف نمک شانس بیشتری برای ابتلا به پر فشاری خون دارند.

- کاهش مصرف نمک علاوه بر کنترل فشار خون بالا، سبب پیشگیری از ابتلا به این بیماری نیز می شود.

 

چند نکته مهم:

- برای اینکه با مشکل گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید در جامعه روبرو نشویم، توصیه می شود که از نمک های یددار تصفیه شده در برنامه غذایی روزانه استفاده کنیم.

- به خاطر داشته باشید که وجود ناخالصی ها در نمک، علاوه بر ایجاد عوارض نامطلوب، باعث کاهش شوری نمک شده و در نتیجه افزایش مصرف نمک را به دنبال دارد.

- نمک های تصفيه شده (تبلور مجدد) به دلیل خلوص بالا، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می نمایند.

 

ضررهای مصرف نمک غیر تصفیه:

- در نمک هایی که تصفیه نیستند مواد نامحلول مانند شن، ماسه، خاک، گچ و مواد آلوده کننده و مواد محلول سختی مانند کلسیم و منیزیم، فلزات سنگین مثل سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم وجود دارد.

- این ناخالصی ها می توانند عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارشی، کبد، کلیه و ریه ها ایجاد کنند و حتی منجر به بروز مسمومیت شوند. اختلال در جذب ریز مغذی هایی مانند آهن و روی از مضرات دیگر ناخالصی های نمک های خوراکی است.

- همواره باید به وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت " یددار تصفیه شده (تبلور مجدد)" بر روی بسته نمک دقت نمود.

- از نمک های یددار تصفیه (تبلور مجدد) که دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند، استفاده کنید.

- حتی الامکان سعی شود نمک به اندازه مصرف خریداری شده و از نگهداري نمك براي مدت طولاني خودداري گردد.

 

رعایت نكات بالا در سلامت تغذیه ای مردم اثرات جدی و همیشگی داشته و با در نظر گرفتن شیوه های صحیح زندگی می تواند موجب شادابی، سلامت و بهبود تغذیه جامعه گردد.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 ارديبهشت 1394ساعت 14:08 توسط طاهری | تعداد بازديد : 189 |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد