تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
golnamak

golnamak

نمک

نمک وکاهش درد هاي عضلاني


نمک وکاهش درد هاي عضلاني

مصرف نمک به صورت گرم شده براي کاهش دادن درد هاي عضلاني بسيار سودمند است.
سايت خبري الطليعه کويت اعلام کرد استفاده از نمک  براي آرامش التهاب و برخي از ناراحتي هاي معده و روده مانند اسهال و دردهايي که در دوران قاعدگي بانوان ايجاد ميشود و براي برطرف کردن گرفتگي عضلات، مفيد است.
طريقه ي مصرف: مقدار يک کيلو  سنگ نمک را حرارت مي دهيم تا گرم شود سپس آن را در ميان يک حوله مي پيچيم  و محکم مي بنديم و روي مو ضع دردناک قرار مي دهيم و اگر  به تدريج سرد شد آن را دوباره گرم مي کنيم.
گفتني است  چنانکه رنگ نمک دودي شد و يا تغيير حالت داد بهتر است مجددا از آن استفاده نشود.برخي نيز معتقدند ماسه ي دريا نيز همين خاصيت را دارد و مي تواند در معالجه، جايگزين نمک شود.
مصرف غذاهاي پر نمک براي بيماران مبتلا به فشار خون بسيار خطرناک است.
بررسي هاي آماري در سال 2004 نشان مي دهد که در انگلستات غريب به 18 ميليون نفر درگير فشارخون بالا مي باشند. فشار خون باعث مي شود تا اين افراد سه برابر بيشتر از مردم عادي دچار بيماري هاي قلبي يا صدمات مغزي شوند. همين آمار نشان مي دهد که سالانه 50 هزار نفر بر اثر سکته مغزي و 238 هزار نفر بر اثر حمله قلبي جان خود را از دست مي دهند. نمک از جمله موادي است که در وعده هاي غذايي روزمره ما بسيار استفاده مي شود و از جمله عوامل مهمي است که با فشار خون ارتباط مستقيم دارد.


چه مقدار نمک بخوريم

شک نداشته باشيد که مصرف نمک براي سلامت انسان کاملآ ضروري است اما امروزه مصرف متوسط نمک توسط اغلب مردم بيش از 2.5 برابر ميزاني است که بايد نمک مصرف کنند. حد اکثر مصرف نمک براي يک فرد بالغ و سالم نبايد بيش از 5-6 گرم در روز باشد، اين مقدار نمک تقريبآ معادل يک قاشوق چايخوري مي باشد.

اما محاسبه مقدار مصرف آن بسيار دشوار است چرا که حدود 70-80 درصد از نمک مصرفي روزانه ما از طريق غذاهايي که ميخوريم به بدن وارد مي شود. نان، بيسکوييت، انواع غذاهاي آماده و ... داراي مقادير قابل توجه نمک هستند و انواع چيپس، سسها، پنير، زيتون و ... داراي مقادير بيشتري نمک هستند که مصرف زياد آنها مي تواند خطرناک باشد

 

آيا مصرف نمک براي همه افراد مضر است

 

عده اي از دانشمندان معتقد هستند که مصرف نمک در افراد سالم اثر خاصي بر روي فشار خون نمي گذارد، در مقابل اين ديدگاه بطور مشخص مي توان گفت که مصرف زياد نمک براي افرادي که بيماري قلبي دارند مي تواند بسيار خطر ناک باشد و بايد کنترل شده مصرف شود. اما در هر دو نظريه ميزان تاثير گذاري منفي نمک به ميزان حساسيت بدن افراد به مصرف نمک بستگي دارد..

بايد اضافه کرد شواهد بسياري نيز در دست است که مصرف نمک زياد علاوه بر فشار خون با بيماري هاي استخواني، سرطان معده و ... بي ارتباط نيست لذا از آنجايي که اندازه گيري اين حساسيت کار ساده اي نمي باشد، توصيه تمام پزشکان آن است که کمتر نمک مصرف کنيم تا بيشتر زندگي کنيم. اين موضوع به حدي مهم است که بزرگترين شرکتهاي توليدي غذا در انگلستان تصميم دارند که بتدريج ميزان نمک موجود در انواغ فراورده هاي غذايي خود را کاهش دهند تا به اين ترتيب به سلامت جامعه کمک کنند..

براي تمامي افراد چه مشکل فشار خون داشته باشند چه نه آن است که حتي المقدور از مواد تازه مانند ميوه ها، سبزيجات و ... استفاده کنند و آنها را در پروسه هاي طولاني پخت و پز قرار ندهند. به عقيده آنها هر چه ميزان نمک در غذا بيشتر باشد بتدريج احساس وجود نمک درغذا کمتر مي شود و براي آنکه احساس مزه نمک بوجود آيد نمک بيشتري مصرف خواهيم کرد، لذا نمک کمتر مزه بيشتر شوري مي دهد افزودن مقداري ليمو ترش به نمک

 

است که مي تواند مزه نمک در غذا را نمايان تر نما ید.

نمک آشپزخانه

نمک يا کلريد سديم، يک ماده ي مرکب شيميايي است که از دو عنصر سديم و کلر تشکيل يافته است. اين ماده عامل شوري آب اقيانوس ها و درياها و همچنين مايعات برون سلولي بسياري از موجودات چند سلولي مي باشد. از نمک به عنوان طعم دهنده ي غذا يا به عنوان نوعي ماده نگهدارنده استفاده مي شود.

اهميت بيولوژيکي نمک

کلريد سديم نوعي ماده ي حياتي بر روي کره زمين است. اغلب بافت ها و مايعات بدن، حاوي مقادير متفاوتي نمک مي باشند. غلظت يون سديم در خون با تنظيم سطح مايعات بدن مرتبط است. انتقال تحريکات عصبي را يون هاي سديم تنظيم مي کنند.

از حل نمودن 9 درصد کلريد سديم در آب، محلول فيزيولوژي به دست مي آيد. چون اين محلول به پلاسماي خون شباهت زيادي دارد، به همين دليل به اين نام معروف است. از محلول فيزيولوژي به عنوان مايع جايگزين در پزشکي استفاده مي کنند. از اين محلول معمولاً براي کمک به بيماراني که به هر دليل آب بدنشان از دست رفته استفاده مي کنند. در ميان مهره داران، تنها انسان ها قادرند که با عرق کردن، مقادير زيادي نمک از بدن خود ترشح نمايند.

 

موضوع :
برچسب ها : نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT،نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی، نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک آجیل،نمک خشکبار,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 28 ارديبهشت 1394ساعت 13:16 توسط طاهری | تعداد بازديد : 302 | |

صنعت نمک

مصرف زیاد این ماده معدنی استخوان هایتان را پوک می کند.

محققان کانادایی درتازه‌ترین تحقیقات خود دریافتند که زیاده روی در مصرف نمک خطر ابتلای افراد به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

به نقل از فارس، محققان دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا در کانادا به نتایج جدید و خطرناکی درباره نمک رسیدند که در همه خانه‌ها یافت می‌شود و یکی از مواد معدنی اساسی دائمی در سر سفره‌ها است.
این محققان گفتند: مصرف مقادیر زیادی از مواد غذای سرشار از نمک "کلورید سدیم" و غذاهای شور احتمال ابتلا به پوکی استخوان و سنگ کلیه را در دراز مدت افزایش می‌دهد.
این تحقیقات با حمایت مالی موسسه بیماریهای کلیوی کانادا انجام شد و محققان نتایج خود را این گونه تفسیر کردند که عنصر سدیم موجود در نمک باعث کشیدن کلسیم از خون در جریان فراید تولید ادرار و خروج آن از کلیه می شود .در حالی که کلسیم عنصر اساسی در شکل گیری استخوانها است و کمبود آن باعث ابتلای بدن به پوکی استخوان می‌شود و احتمال تشکیل سنگ در کلیه را افزایش می‌دهد.
نمک از املاح سدیم و کلر تشکیل شده است. در بزرگسالان، هنگامی که مقدار سدیم دریافتی زیاد باشد، بدن آب زیادی را نگه می‌دارد و مقدار مایعات جمع شده در بدن بسیار زیاد می‌شود.
بسیاری از دانشمندان بر این باورند که همین عامل باعث پرفشاری خون می‌شود و این خود عاملی است برای بیماری قلبی و سکته، زیرا این مقدار زیاد مایعات در حین عبور از قلب به اعضای بدن می‌روند و باعث خستگی و درد در اندام ها می‌شوند و این خود عاملی برای ظاهر شدن بیماری کرونری (انسداد رگ های قلب) است.

در بدن بزرگسالان، مقداری از نمک دریافتی از طریق کلیه‌ها و به وسیله ادرار کردن از بدن خارج می‌شود اما در بدن نوزادان، کلیه‌ها هنوز توانایی کافی برای خارج کردن نمک از بدن را ندارند.
نمک فوایدی هم دارد که بیشترین اثر مفید نمک، ثابت کردن ضربان غیر عادی قلب است و به تنظیم فشار خون می کمک می‌کند.

خارج کردن اسیدیته زیادی که در بدن به وجود آمده است، حفظ تعادل مقدار قند خون، فراهم ساختن انرژی لازم برای بدن، کمک به عملکرد صحیح سلول‌های عصبی،جذب مواد مغذی، صاف و نرم کردن حنجره و جلوگیری از چسبناک شدن مخاط که معمولاً در تنگی نفس دیده می‌شود، از جمله دیگر فواید نمک به شمار می‌رود.

نمک همچنین برای بیماری زکام و سینوزیت بسیار مفید است و یک آنتی هیستامین طبیعی است و جلوگیری از کرامپ یا گرفتگی عضلانی و ریزش بزاق در حین خوابیدن جلوگیری می‌کند و برای ساخت استخوان مهم است.
نمک برای تنظیم خواب نیز مهم است و به عنوان یک هیپنوتیسم طبیعی عمل می‌کند و قسمتی از درمان بیماران دیابتی است که استفاده از آن بر روی زبان، موجب توقف سرفه‌های خشک می‌شود

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 ارديبهشت 1394ساعت 14:09 توسط طاهری | تعداد بازديد : 160 | |

نمک تصفیه شده چگونه نمکی است؟

نمک تصفیه شده چگونه نمکی است؟

 

نمک نامی است عام که به "کلرور سدیم" به صورت بلورهای سفید مکعبی شکل با دانه های بسیار ریز در طبیعت وجود دارد. نمک طعام محصولی است متبلور، شور مزه و بدون بو که عمدتاً که از کلرورسدیم تشکیل شده است.

از آغاز تاریخ زندگی بشر کاربرد کلرورسدیم به عنوان یک نوع چاشنی که به رژیم غذایی افزوده می شودکاملاً روشن است و خواص ضد میکروبی نمک و خاصیت نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آن ها روشی متداول در زندگی بشر بوده است.

امروزه با توجه به شیوع بالای بیماری قلبی و عروقی و پر فشاری خون مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطر در بروز این بیماری شناخته شده است، آمار نشان می دهد که از هر 800 مورد مرگ میر در کشور 300 مورد آن ناشی از بیماری قلبی و عروقی می باشد. سرانه مصرف نمک بنا به توصیه سازمانهای بین المللی بایستی به حداکثر 5 گرم در روز (2 گرم سدیم) کاهش پیدا کند. این در حالی است که این میزان در کشور ما دو تا سه برابر حداکثر میزان مجاز برآورده شده است.

نمک در طبیعت به دو صورت جامد (معدن نمک) و محلول در آب دریا وجود دارد. در نواحی مختلف ایران، معادن نمک به صورت کوه های نمک و نمک دریا دیده می شوند. نمک به دست آمده در معادن، دارای ناخالصی هایی است که برای سلامتی انسان بسیار مضر می باشد. به همین دلیل باید از نمک تصفیه شده (تبلور مجدد) استفاده کند.

 

چرا بايد  نمک ید دار استفاده كنيم؟

ید یک عنصر طبیعی مورد نیاز برای بدن است که باید از طریق برنامه غذایی روزانه تامین شود. کمبود ید باعث بزرگی غده تیروئید می گردد. بزرگی غده تیروئید را گواتر می نامند.

اختلال در رشد مغزی و جسمی، كم شنوايي، لالی، لوچی چشم، کاهش بهره هوشی کودکان، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی از دیگر عوارض کمبود ید است.

بهترین راه پیشگیری ازکمبود ید و گواتر ناشی از آن مصرف "نمک یددار تصفیه شده"، انواع ماهي ها و ديگر آبزيان به مقدار كافي است. "نمک یددار تصفیه شده" هنگام پخت غذا و یا در سفره قابل استفاده است.

 

نمک ید دار را چگونه نگهداری کنیم؟

- نمک یددار را نباید در معرض نور مستقیم خورشید و یا رطوبت قرار داد چون ید آن از بین می رود.

- نمک یددار تصفیه را باید در ظروف بدون منفذ پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا ظرف شیشه ای رنگی که نور از آن عبور نمی کند نگهداری کرد.

- ظرفی که در آن نمک یددار نگهداری می شود باید همیشه در بسته باشد. چون اگر نمک یددار در معرض هوا قرار گیرد، ید آن از بین می رود.

- ذخیره کردن نمك به مدت طولانی باعث کاهش میزان ید آن می شود. سعی کنید نمک یددار را حداکثر تا 6 ماه پس از خرید مصرف کنید.

- در هنگام طبخ غذا، در اواخر پخت، نمک یددار تصفیه را به آن اضافه کنید تا مقدار بیشتری ید در غذا باقی بماند.

 

به خاطر داشته باشید:

- تمام افراد خانواده، اعم از کودکان و بزرگسالان، باید نمک یددار تصفیه مصرف کنند.

- با مصرف نمک یددار میزان ید مورد نیاز بدن به راحتی تامین می شود.

- کسانی که پزشک مصرف نمک را برای آنها ممنوع کرده است، نباید از نمک یددار تصفیه (تبلور مجدد)  هم استفاده نمایند.

- مصرف زیاد نمک یددار هم می تواند موجب افزایش فشار خون بشود. نمک در افزایش فشار خون بسياری از افراد تاثیر دارد.

- بعضی از افراد به صورت ژنتیکی مستعد ابتلا به پر فشاری خون در اثر مصرف نمک هستند. افراد مبتلا به بیماری های مزمن کلیه یا دیابت، کسانی که یکی یا هر دو والدین آنها مبتلا به پرفشاری خون هستند و افراد بالای 50 سال با مصرف نمک شانس بیشتری برای ابتلا به پر فشاری خون دارند.

- کاهش مصرف نمک علاوه بر کنترل فشار خون بالا، سبب پیشگیری از ابتلا به این بیماری نیز می شود.

 

چند نکته مهم:

- برای اینکه با مشکل گواتر و اختلالات ناشی از کمبود ید در جامعه روبرو نشویم، توصیه می شود که از نمک های یددار تصفیه شده در برنامه غذایی روزانه استفاده کنیم.

- به خاطر داشته باشید که وجود ناخالصی ها در نمک، علاوه بر ایجاد عوارض نامطلوب، باعث کاهش شوری نمک شده و در نتیجه افزایش مصرف نمک را به دنبال دارد.

- نمک های تصفيه شده (تبلور مجدد) به دلیل خلوص بالا، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتری حفظ می نمایند.

 

ضررهای مصرف نمک غیر تصفیه:

- در نمک هایی که تصفیه نیستند مواد نامحلول مانند شن، ماسه، خاک، گچ و مواد آلوده کننده و مواد محلول سختی مانند کلسیم و منیزیم، فلزات سنگین مثل سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم وجود دارد.

- این ناخالصی ها می توانند عوارض نامطلوبی در دستگاه گوارشی، کبد، کلیه و ریه ها ایجاد کنند و حتی منجر به بروز مسمومیت شوند. اختلال در جذب ریز مغذی هایی مانند آهن و روی از مضرات دیگر ناخالصی های نمک های خوراکی است.

- همواره باید به وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت " یددار تصفیه شده (تبلور مجدد)" بر روی بسته نمک دقت نمود.

- از نمک های یددار تصفیه (تبلور مجدد) که دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند، استفاده کنید.

- حتی الامکان سعی شود نمک به اندازه مصرف خریداری شده و از نگهداري نمك براي مدت طولاني خودداري گردد.

 

رعایت نكات بالا در سلامت تغذیه ای مردم اثرات جدی و همیشگی داشته و با در نظر گرفتن شیوه های صحیح زندگی می تواند موجب شادابی، سلامت و بهبود تغذیه جامعه گردد.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 ارديبهشت 1394ساعت 14:08 توسط طاهری | تعداد بازديد : 189 | |

Use salt lamps

 

By placing a salt crystal lamp in the bedroom light, healthy air and thus provides better sleep for your children.

 

Flame flickering light of the candles on the dinner table salt crystals create a beautiful environment quiet and romantic.

 

Natural beauty and unique lamps and light candles to make it a nice gift for many occasions has become.

 

There is a salt crystal lamp light of the adverse effects caused by electronic devices away.

 

Today, in light of the salt crystal lamps are used as the purified air in home and office.

 

You can light the lamp and candles to decorate the fireplace beside the couch or on the counter use.

 

Salt crystal lamps light up when the environment is polluted with smoke turned foul odor to destroy the environment.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 13 ارديبهشت 1394ساعت 20:08 توسط طاهری | تعداد بازديد : 113 | |

نمک وکاهش درد هاي عضلاني

مصرف نمک به صورت گرم شده براي کاهش دادن درد هاي عضلاني بسيار سودمند است.
سايت خبري الطليعه کويت اعلام کرد استفاده از نمک  براي آرامش التهاب و برخي از ناراحتي هاي معده و روده مانند اسهال و دردهايي که در دوران قاعدگي بانوان ايجاد ميشود و براي برطرف کردن گرفتگي عضلات، مفيد است.
طريقه ي مصرف: مقدار يک کيلو  سنگ نمک را حرارت مي دهيم تا گرم شود سپس آن را در ميان يک حوله مي پيچيم  و محکم مي بنديم و روي مو ضع دردناک قرار مي دهيم و اگر  به تدريج سرد شد آن را دوباره گرم مي کنيم.
گفتني است  چنانکه رنگ نمک دودي شد و يا تغيير حالت داد بهتر است مجددا از آن استفاده نشود.برخي نيز معتقدند ماسه ي دريا نيز همين خاصيت را دارد و مي تواند در معالجه، جايگزين نمک شود.
مصرف غذاهاي پر نمک براي بيماران مبتلا به فشار خون بسيار خطرناک است.
بررسي هاي آماري در سال 2004 نشان مي دهد که در انگلستات غريب به 18 ميليون نفر درگير فشارخون بالا مي باشند. فشار خون باعث مي شود تا اين افراد سه برابر بيشتر از مردم عادي دچار بيماري هاي قلبي يا صدمات مغزي شوند. همين آمار نشان مي دهد که سالانه 50 هزار نفر بر اثر سکته مغزي و 238 هزار نفر بر اثر حمله قلبي جان خود را از دست مي دهند. نمک از جمله موادي است که در وعده هاي غذايي روزمره ما بسيار استفاده مي شود و از جمله عوامل مهمي است که با فشار خون ارتباط مستقيم دارد.


چه مقدار نمک بخوريم

شک نداشته باشيد که مصرف نمک براي سلامت انسان کاملآ ضروري است اما امروزه مصرف متوسط نمک توسط اغلب مردم بيش از 2.5 برابر ميزاني است که بايد نمک مصرف کنند. حد اکثر مصرف نمک براي يک فرد بالغ و سالم نبايد بيش از 5-6 گرم در روز باشد، اين مقدار نمک تقريبآ معادل يک قاشوق چايخوري مي باشد.

اما محاسبه مقدار مصرف آن بسيار دشوار است چرا که حدود 70-80 درصد از نمک مصرفي روزانه ما از طريق غذاهايي که ميخوريم به بدن وارد مي شود. نان، بيسکوييت، انواع غذاهاي آماده و ... داراي مقادير قابل توجه نمک هستند و انواع چيپس، سسها، پنير، زيتون و ... داراي مقادير بيشتري نمک هستند که مصرف زياد آنها مي تواند خطرناک باشد

موضوع :
برچسب ها : نمک صنعتی،سنگ نمک،معدن نمک،صادرات نمک،کارخانه نمک،توليد نمك،فروش نمک صنعتی،نمک حفاری،نمک جاده،نمک ضدیخ،نمک ظرفشویی،نمک شیلاتی،نمک برف روبی،نمک دام،نمک صادراتی،نمک بسته بندی،نمک دانه بندی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 9 ارديبهشت 1394ساعت 15:27 توسط طاهری | تعداد بازديد : 245 | |

رایجترین گیاهان برای کاهش چربی خون

رژیم غذایی نامناسب، استفاده از غذاهای چرب و پرکالری، فرهنگ ناصحیح استفاده بیش از حد از غذاهای فوری (فست‌فودها) نظیر پیتزا، سس مایونز، فرهنگ نادرست مصرف زیاد گوشت قرمز در جامعه و زندگی کم‌تحرک ماشینی در کشور ما باعث شده است افراد زیادی به مشکل بالا بودن چربی و کلسترول خون یا چاقی مبتلا باشند.

اولین و بهترین راه برای کاهش یا رفع این مشکل، اصلاح رژیم غذایی است. یکی از مهم‌ترین توصیه‌های غذایی، کاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بیشتر از سبزیجاتی نظیر کلم، کرفس، هویج، کاهو، اسفناج، کدو و ... در رژیم غذایی روزانه است. مرف بیشتر غذاهای دریایی و سایر ترکیبات حاوی روغن امگا 3 نیز توصیه می‌شود.
گیاهان دارویی زیادی نیز وجود دارد که کاهش‌دهنده چربی خون نیز هستند مانند:
* دم‌کرده آویشن که از دیدگاه طب سنتی ایران دفع‌کننده رطوبت و بلغم از بدن است، از پایین آورنده‌های مناسب چربی خون محسوب می‌شود.
* مصرف روزانه یک قاشق چای‌خوری پودر یا نیمکوب شده سیاه‌دانه یا دانه تره هم می‌تواند در کاهش چربی خون نیز تأثیر داشته باشد.
* سیر، سویا، گشنیز، جعفری و شوید از سبزیجات موثر در کاهش چربی و کلسترول است. به عنوان مثال، نوشیدن دم‌کرده شوید و لیمو عمانی یک ساعت پس از غذا می‌تواند در کاهش سطح کلسترول و چربی خون موثر باشد.
* چای پور (Puer) یکی از معروف‌ترین انواع چای چینی است که دارای خواص بسیار قوی کاهنده چربی و کلسترول است.
* دم کرده پوست نارنگی و زنجبیل نیز می‌تواند موثر باشد.
* جومینگ ز (Jueming ze) نیز گیاه بسیار موثری در کاهش چربی، کلسترول و قند خون است.
* نوشیدن دم‌کرده زینان و عناب نیز در این امر موثر است.
* مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، می‌تواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد

 

موضوع :
برچسب ها : نمک طعام، نمک بسته بندی، نمک ضد یخ ، نمک برف روبی، نمک ظرفشویی، نمک گرانول، نمک کلوخه ،نمک تبلور مجدد،نمک دانه بندی،نمک خاورمیانه،نمک نخودی،صادرات نمک ،نمک حمام،نمک حفاری،نمک جاده،نمک تصفیه، معدن نمک ،کارخانه نمک، نمونه نمک، نمک پودری ،نمک شیلاتی،نمک دام، نمک میکس، نمک شکری، نمک صدفی ،نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT، نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی،نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک کارخانه،تولید نمک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 31 فروردين 1394ساعت 15:18 توسط طاهری | تعداد بازديد : 164 | |

ازدياد دريافت سديم

ازدياد دريافت سديم:
علائم: بر افروختگي، تشنگي،تب غشاهاي موكوسي چسبناك و خشك ،زبان خشك و ورم كرده،افزايش ضربان قلب ،سيانوز،تشنج
درمان: مايعات به ميزان كافي دريافت شود.(در فواصل زماني تا دريافت زياد شود)
-
در مصرف داروها دقت كنيد .بخصوص بعضي داروهاي ضد درد حاوي سديم هستند ، در اين مورد با پزشك خود مشورت كنيد.
-
ازخوردن غذاهاي متراكم از مواد غذايي يا فرمولاهاي تغليظ شده بدون مصرف مقدار كافي مايعات پرهيز نماييد.
دربرخي شرايط مانند فشارخون و ناراحتي‌هاي كليوي منع مصرف سديم بسيار موثر است.محدويتهاي متوسط مصرف سديم با منع مصرف نمك طعام عملي است در مواردي كه مقدار سديم بايد شديداً‌محدود شود بايد از موادغذايي كه حاوي سديم كمتري است استفاده كنيم.
منابع غذايي سديم:
-
نمكي كه سر سفره مصرف مي شود.
-
سديمي كه در هنگام آماده سازي (در منزل) و يا فرآوري (دركارخانه) استفاده مي شود.
-
سديمي كه بطور طبيعي در غذاها وجود دارد .
-
آبي كه در اثر واكنش هاي شيميايي به آب نرم تبديل شده
-
منبع عمده سديم ،كلريد سديم يا همان نمك است كه 40% آن را سديم تشكيل مي دهد.
-
نمك طعام، پودر نانوايي، شير، گوشت، مرغ، ماهي، تخم مرغ، جوش شيرين، صدف دريايي
-
دربسياري از محصولات تجاري غذايي مثل مرغ و ماهي دودي شده، آجيل ها ،پنير(يك توصيه عملي مصرف پنير كم نمك يا از شب قبل گذاشتن كمي پنير در آب مي باشد)، سوسيس، نان معمولي (كه توصيه مي شود تعداد واحدهاي نان معمولي محدود ونان كم نمك مصرف شود)،مواد غذايي كنسرو،سبزيهاي،‌شور،ترشيها، زيتون، سس‌ها، رب‌ها، چاشنيها، چيپس‌سيب زميني، چوب شور،‌كراكرها، برخي از نوشابه ها
-
ازميان سبزيها اسفناج ، برگهاي كنگر فرنگي، كلم سبز حاوي مقدار زيادي سديم بوده كه بايد در رژيمهاي كاملاً محدود از سديم حذف گردد.
-
در برخي از مناطق آب آشاميدني حاوي مقدار زيادي سديم است كه در اين صورت بايد از آبهاي كم سديم مناطق ديگر براي نوشيدن استفاده نمود.
حدود 3 گرم از نمك دريافتي روزانه به طور طبيعي در غذاها وجود دارد. 3گرم در موقع فرايند به ان اضافه مي شود و 4 گرم توسط افراد در موقع غذا افزوده مي شود. ، غذاهاي پروتئيني در مقايسه با غذاهاي گياهي و غلات حاوي سديم بيشتري هستند.در حالي كه ميوه جات فاقد سديم يا حاوي مقدار كمي از آن هستند.
-
بسته به محدوديت سديم از مصرف مواد غذايي صنعتي(حاوي افزاينده هاي سديم ) زير اجتناب شود:
افزاينده حاوي سديم ماده غذايي
فسفات دي سديم  پنير،بستني،نوشيدني هاي كنسرو شده
مونو سديم گلوتامات  ترشي ها،آب نبات ها،سوپ ها،محصولات ناني،گوشت ها
الجينات سديم  بستني،شير كاكائو
بنزوات سديم  آب ميوه ها
پروپيونات سديم  نان و محصولات ناني
سولفيت سديم  ميوه هاي خشك
پكتينات سديم  بستني،مرباها و ژله ها،شربت ها و رويه هاي شيريني ها
كازيينات سديم  بستني و ديگر محصولات منجمد
بي كربنات سديم  بكينگ پودر،شكلات ها

 

موضوع :
برچسب ها : نمک بسته بندی،نمک ضد یخ،نمک عراق نمک برف روبی،نمک ظرفشویی نمک گرانول،نمک کلوخه،کارخانه تولید نمک نمک تبلور مجدد،نمک دام، نمک گرجستان نمک دانه بندی،نمک خاورمیانه نمک نخودی،نمک شیلاتی صادرات نمک،کارخانه نمک نمک حمام،نمک آزمایشگاهی نمک حفاری،نمک جاده نمک تصفیه،معدن نمک نمونه نمک،نمک پودری نمک میکس،نمک شکری نمک صدفی،نمک صنعتی نمک ضد عفونی،سنگ نمک استخراج نمک،نمک یددار مش90،مش100،مش110 مش120،مش 130 ملح،طعام،salt,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 31 فروردين 1394ساعت 15:18 توسط طاهری | تعداد بازديد : 177 | |

منابع غذایی

منابع غذایی
میزان ید موجود در مواد غذایی معمولاً کم است.
بیشترین میزان ید در ماهی (ماهی های آب شور) و میزان کمتر در سفیده تخم مرغ و گوشت وجود دارد. در میوه ها و سبزیجات نیز مقادیر بسیار کمی ید وجود دارد که بسته به  محل، فصل و روش پخت میزان آن متفاوت می باشد و به میزان اندکی ید در آب هست که تأمین کننده ید مورد نیاز بدن نمی باشد.
مطمئن ترین و ارزان ترین راه برای تأمین ید مورد نیاز بدن استفاده از نمک های یددار تصفیه شده می باشد.

نمک تصفیه چگونه نمکی است؟
نمک در طبیعت به دو صورت جامد ( معادن نمک) و محلول در آب دریا وجود دارد نمک به دست آمده از معادن، دارای ناخالصی می باشد. این ناخالصیها شامل: شن، ماسه، خاک، گچ، مواد آلوده کننده , مواد محلول سختی نظیر سولفات کلسیم و سولفات منیزیم و فلزات سنگینی از قبیل سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم و ... می باشد. وجود این ناخالصیها در نمک منجر به بروز عوارض نامطلوب در اندامهای گوارشی، کلیوی، کبدی و ریوی و در مواردی ایجاد مسمومیت شده و حتی باعث ممانعت در جذب آهن شده و در نتیجه سلامتی انسان را به خطر می اندازد. بنابراین در نمکهای تصفیه با روش تبلور مجدد کلیه ناخالصیهای محلول و نامحلول موجود در آن حذف می گردد.

توصیه هایی برای استفاده از نمک تصفیه شده یددار:
• نمک ید دار باید در ظروف در بسته (چوبی، پلاستیکی، سفالی، شیشه ای رنگی ) دور از نور و رطوبت نگهداری گردد.
• 
نمک به اندازه ای خریداری شود تا حداکثر 6 ماه پس از خرید مصرف گردد.
• 
جهت حفظ ید، نمک باید در انتهای طبخ غذا و ترجیحاَ سر سفره به غذا اضافه شود.
• 
در هنگام خرید،  به موارد زیر بر روی بسته بندی نمک دقت شود:
• 
تاریخ تولید و انقضاء نمک
• 
وجود پروانه ساخت و علامت استاندارد
• 
قید عبارت یددار تصفیه شده بر روی بسته بندی
• 
قید میزان خلوص نمک بر روی بسته بندی (حداقل خلوص 2/99% )

 

موضوع :
برچسب ها : نمک طعام، نمک بسته بندی، نمک ضد یخ ، نمک برف روبی، نمک ظرفشویی، نمک گرانول، نمک کلوخه ،نمک تبلور مجدد،نمک دانه بندی،نمک خاورمیانه،نمک نخودی،صادرات نمک ،نمک حمام،نمک حفاری،نمک جاده،نمک تصفیه، معدن نمک ،کارخانه نمک، نمونه نمک، نمک پودری ،نمک شیلاتی،نمک دام، نمک میکس، نمک شکری، نمک صدفی ،نمک ضد عفونی ، سنگ نمک ، نمک آزمایشگاهی،استخراج نمک، نمک صنعتی،نمک یددار،مش90،مش100،مش110،مش120،مش 130،نمک غیر تصفیه،ملح،SALT، نمک دباغی،نمک چسب سازی،نمک اسید سازی،نمک چرم سازی،نمک کنسروسازی،نمک سرم سازی،نمک تصفیه آب،نمک نساجی،نمک بهداشتی،نمک گندزدایی،نمک مواد شوینده،نمک خاورمیانه،صادرات انواع نمک،نمک شهرداری،نمک کارخانه،تولید نمک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 31 فروردين 1394ساعت 15:17 توسط طاهری | تعداد بازديد : 181 | |

ید چیست؟

ید چیست؟

عنصری اساسی برای بقاء انسان و مورد نیاز بدن می باشد. بدن برای ساختن هورمون تیروئید به ید نیاز دارد و وقتی ید به مقدار مورد نیاز به بدن برسد این هورمون به اندازه کافی ساخته نمی شود. در حالیکه این هورمون در رشد و تکامل و عملکرد سیستم عصبی، تولید انرژی و متابولیسم، رشد جسمی و حفظ گرمای بدن نقش اساسی دارد . کمبود ید باعث طیفی از اختلالات مختلف با عنوان اختلالات ناشی از فقر ید یا به اختصار IDD می شود.
اختلالات ناشی از کمبود ید زندگی 5/1 میلیارد انسان را تهدید می کند خصوصا ساکنان مناطقی که ید خاک آن ناچیز است.
 بیش از 65 میلیون نفر فقط از گواتر رنج می کشند ودو میلیون نفر هم دچار اختلالات ذهنی به دلیل کاهش شدید IQ   می باشد
 عوارض و پیامدهای بهداشتی کمبود ید
گواتر : این اصطلاح به مبنای بزرگترین بودن تیروئید از اندازه عادی آن است . اشخاصی که دچار فقر ید هستند به گواتر مبتلا می شوند زیرا نمی توانند به اندازه کافی هورمون تیروئید بسازند و این نشانه ای از کوشش بدن برای مبارزه با فقر ید است.
هیپوتیروئیدیسم : به مواردی اطلاق می شود که بدن هورمون تیروئید را به اندازه کافی دریافت نمی کند. کمبود این هورمون سبب تنبلی،خواب آلودگی،خشکی پوست،عدم تحمل سرما  می شود و در اوایل کودکی سبب عقب افتادگی ذهنی و تأخیر رشد می گردد.
کرتینیسم : به عوارض شدید هیپوتیروئیدیسمی اطلاق می شود که در دوره جنینی یا نوزادی اتفاق می افتد . کرتن ها مبتلا به عقب افتادگی ذهنی غیر قابل برگشت و تأخیر رشد دستگاه عضلانی،استخوانی بوده و کری و لالی در آنها دیده می شود .
بی کفایتی تولید مثل : خطر سقط جنین و مرده زایی در مادرانی که دچار کمبود ید هستند بیشتر می باشد و سقط های مکرر و تلف شدن جنین سلامتی زنان را به مخاطره می اندازد.
مرگ و میر دوران کودکی: مقاومت کودکانی که در مناطق دچار کمبود ید زندگی می کنند در برابر عفونت  ها و سایر مسایل تغذیه ای کمتر است. فقر ید دشمن جان کودکان است و باعث مرگ آنها می شود.
عقب افتادگی اجتماعی و اقتصادی: فقر ید باعث می شود که افراد به علت کند ذهنی، ضعف قوای جسمانی، آموزش پذیری و تحرک کمتر، دارای بازده کمتری باشند و این کاهش بهره مندی جامعه از منابع را باعث خواهد شد از طرفی در مناطق دچار فقر ید حیوانات نیز همان مشکلات مردم را خواهد داشت. دارای جثه کوچکتر بوده،گوشت،تخم مرغ وپشم کمتری تولید کرده , تعداد سقط دام ها افزایش یافته و غالباً نازا می گردند.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 2 اسفند 1393ساعت 17:58 توسط طاهری | تعداد بازديد : 141 | |

این غذاها را با هم نخورید

مصرف لبنیات با گوشت سفید (مرغ ،ماهی و...) مصرف تخم مرغ و ماهی به دلیل اختلاف در مزاج انسان‌ها، احتمال بروز بیماری‌هایی مانند جزام (خوره)، فالج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبتی می‌شود.

به گفته وی مصرف سرکه و حلیم، مصرف لبنیات و ترشیجات باعث انجماد شیر در معده می‌شود، مصرف پنیر و ماست چکیده، پنیر و بادام، سرکه و عدس یا سرکه و ماش و سرکه و ماست، باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: مصرف ماست و ترب، شیر برنج و سویق(آردگندم) که باعث قولنج و بروز نفخ در بدن می‌شود. مصرف انار و حلیم(هریسه) که باعث گرفتگی در مویرگ‌ها می‌شود. مصرف خربزه و عسل که باعث سنکوب شدن و سایر امراض می‌شود.

علوی عنوان کرد: مصرف خربزه و مویز یا خربزه و انبه نیز مناسب نیست، مصرف کله گوسفند و انگور به علت تشدید لزوجیت و بلغمیت (مزاج سرد و تر) ممنوع است و خوردن اغذیه گرم و سرد با هم، و همچنین خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند و در نهایت خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند و همچنین خوردن غذاهای نفخ آور به همراه اغذیه نفخ آور ممنوع است.

خوردن غذاهایی که بر روی غذاهای قبلی ممنوع است

وی گفت: خوردن سرکه بعد از برنج غذاهای نفخ آور، لزج ،گس، لطیف (ماهی ،شیر و هندوانه) و سنگین به ترتیب بر روی غذاهای نفخ آور، لزج ،گس ،لطیف وسنگین خورده شده مناسب نیست.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه آشامیدن آب سرد بعد از غذاهای گرم یا بعد از استحمام مفید نیست، افزود: آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوه‌ها به خصوص میوه‌های سرد مانند خربزه و هندوانه باعث تولید سم در بدن می‌شود.

علوی بیان کرد: آشامیدن آب گرم بعد از غذای شور، آشامیدن آب سرد هنگامی که معده خالی باشد مثلاً ناشتا، خوردن ترشی بعد از شیرینی، آشامیدن آب سرد بعد از ورزش و ریاضت و حرکات سنگین، خوردن خربزه و هندوانه بر روی آب گوشت و گوشت‌ها باعث سنگینی و بروز امراض متعدد می‌شود.

وی ادامه داد: آشامیدن آب سرد و بلافاصله خوابیدن، آشامیدن آب بلافاصله پس از صرف غذا به خصوص در سرد مزاج‌ها، آشامیدن آب در هنگام غذا خوردن، آشامیدن آب سرد بدون توقف احتمال آن را دارد که امراض متعددی رخ دهد، از آن جمله اگر سردی آن به قلب برسد به علت انطفاع حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود. همچنین، اگر به کبد برسد موجب بیماری استثقاء خواهد بود. اگر سردی آن به مغز برسد موجب استرخاء و سستی اعضا (ام اس) خواهد بود. و همچنین اگر سردی آن به آلات تنفس و صوتی برسد باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور خواهد شد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 29 دی 1393ساعت 17:56 توسط طاهری | تعداد بازديد : 275 | |


صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعد